Gæsterum

Februar 2024
I har ydet en usædvanlig god service overfor os gæster.

Kompetent personale der har givet os en uforglemmelig oplevelse.

I gør det godt.

Det har været en fantastisk ferie og personalet har været helt i top. Flot at man kan låne jeep og atv.

Fri atv+jeep har givet os mange muligheder på egne ture.

Det er et godt sted for førstegangsrejsende til Sydafrika.

 

November 2023
Vi havde en fantastisk tur til Temba, lodgen var et rigtigt dejligt sted at bo, og alle personaler var virkeligt imødekommende og gjorde alt hvad de kunne for at gøre turen til en fantastisk oplevelse.

Turene på Temba var gode oplevelser hvor vi delte Jeep med et andet par, og endvidere nød vi selv at køre ud på området i jeepen.

Lidt om turene, som vi tilvalgte:
Flodturen Palala River, her var alle gæster fra lodgen med, hvilket gjorde at der måtte findes en alternativ båd, vi ved jo ikke hvordan den normale tur er, men denne udgave var ret trist, og støjende med de mange mindre børn som var med. (Francois og Barry gjorde et stort stykke arbejde for at det overhoved var muligt at komme afsted, så ros til dem).

Shelanti Safari aften tur: Det var en rigtigt god tur, med flot natur og dejlig mad, dog var de mindre børn en smule anstrengende.

Pilanesberg nationalpark: Uforglemmelig oplevelse Waooo.

 

Juli 2023
Uforglemmelig ophold på Temba Safari!
Vi valgte en tur til Temba, p.gr. af et par “nyrestaurerede” hofter, og vi kunne forstå at kravet til mobiliteten ikke var så højt, som de ferier vi ellers vælger.
Det fortrød vi ikke! Der var masser af oplevelser hvor vi blev kørt rundt på “game-drives” og så mange vilde dyr. Desuden meldte vi os på en tur til en nærliggende landsby, spændende!
Selve stedet var fint og hyggeligt, med gode senge og fornuftig rengøring. Maden der blev serveret var veltilberedt og lækker. Stor tak til guiderne Francois, Lucas og Morne og det øvrige personale for, med deres venlighed og store viden at gøre oplevelsen uforglemmelig.

 

Maj 2023
Vi havde et fantastisk ophold på Temba Safari, og vil gerne rose alle involverede for den service vi fik. Vi vil specielt gerne fremhæve Francois som var helt enestående under hele forløbet – altid til stede – altid i godt humør og fortællende til store og små. Ofrede sig på alle måder – puttede sågar en lort i munden for at spytte den så langt som muligt til stor moro for både store og små børn.

Skønt at han altid spiste sammen med os, så vi følte os hele tiden som en del af familien Temba.

Vi var på flere meget fine ture, hvor Francois fulgte os og deltog – dog hørte jeg, at han ikke skulle have noget af at deltage aktivt i zipliner turen.

Entabeni turen var en af de helt store oplevelser med næsten fuld pakke af dyr – havde fantastisk oplevelse med løvefamilien som var helt tæt på – også en superguide fra Entabeni.

Turen til bøffelfarmen var også en oplevelse der gjorde indtryk – specielt at han kunne kalde på hele sin bøffelflok som kom løbende til os for at spise hø.

Muligheden for at låne ATW´erne blev også flittigt brugt til stor glæde for unge som gamle.

Afslutningen på Temba blev en fantastisk aften med skøn bålmad i bushen med en fantastisk solnedgang som kulisse.

 

Marts 2023
FERIEN DU VIRKELIG IKKE VIL HJEM FRA
En vidunderlig lille perle med plads til kun 12-14 personer, hvilket betyder at vi næsten bliver EN lille familie.
Personalet er en væsentlig del af hyggen… søde, glade, venlige og altid hjælpsomme.

Maden bliver indtaget udenfor og HOV der kommer da lige en nyala forbi – kødet er i min optik til den mere velstegte side…(men jeg er osse til medium-rare).
4 atv’s og en jeep står klar så vi på egen hånd kunne køre ud i 700 ha bush og gå på opdagelse.
Der er mange events som er med i prisen og så kan man tilkøbe sig nogle gamedrives hvor der er the BIG FIVES.
Du skal være til natur og ro, da denne ferie ikke lægger op til fest og farver.
Min fader (88) og jeg havde bestilt 17 dage og det var i den grad rigtigt valgt så vi kunne fordøje det hele i ro og mag.
Just love it.

 

Marts 2023
Fantastisk oplevelse. God service og venligt personale. Maden og omgivelserne på lodgen var i top. Dejligt at kunne tage ud på ATV og finde dyrene på egen hånd. Oplevelserne står i kø da det også er muligt at tilmelde sig udflugter uden for lodgen.

 

Februar 2023
Super fed ferie og dejligt personale, de fik os til at følge os hjemme.
Vi har fået mange gode og uforglemmelig minder med hjem. Vi kunne godt finde på at komme igen. Super god mad, dejligt at man kunne selv kunne køre rundt på ATVer. Og nyde naturen og alle de smukke dyr.

 

2. februar 2023
Vi er kommet godt hjem efter en skønt besøg på vidunderlige Temba.

 

26. januar 2023
Kan kun sige sååå god en en tur det er anden gang vi er der. Alt var godt kan ikke finde noget negativt ved noget af det. Dejligt sted og dejlige mennesker.

 

5. januar 2023
Tusind tak for endnu en fantastisk dejlig ferie på Temba, hvor Francois og resten af personalet gjorde deres yderste, så vores ophold blev perfekt.
Vi drømmer os allerede tilbage til Temba, og kan næsten ikke vente på at komme afsted igen.

 

Januar 2023
Vi er lige kommet hjem til kolde Danmark, efter en helt fantastisk tur på Temba Safari, det kan meget stærkt anbefales, fantastisk sted, fantastisk personale, alt i alt bare en dejlig tur, der kan man roligt tage hen.

 

Januar 2023
Fantastisk sted. Helt fantastisk personale du bliver virkelig forkælet. Super gode ture hvor meget fauna og mange dyr kan ses. Det er ikke sidste gang vi besøger denne vidunderlige Lodge. Kan varmt anbefales.

 

Januar 2023
Deres motto “Home away from home” rammer helt plet. En lille hyggelig lodge med et helt fantastisk personale, som gør alt for at gøre din ferie perfekt. Da der ikke er nogen specielt farlige dyr på lodgen, kan man selv bevæge sig rundt enten på ATW’ere, i safaribilen eller til fods og opleve dyrene på nært hold. Derudover arrangeres diverse “game drives” og udflugter – nogle gratis, andre til en rimelig pris.

 

27. november 2022
Dejlig safarirejse.
God og venlig service, dejlig natur, utallige dyr, fin indkvartering, og udflugter; alt i alt en intens og oplevelsesrig rejse!

 

27. november 2022
Fantastisk sted og oplevelse med min familie, det er et særdeles hyggeligt sted med skøn ro og harmoni, framragende betjening fra mig kommer til slut, lækker mad og service i top, Lucas en fabelagtig guide , udflugtsturer vi sent vil glemme, landsbyen, skolen , de utallige gamedrive hvor vi så bogstavelig talt alle dyr, jagt hvor mine 2 drenge og mand efter 1 time havde skudt plet og kom hjem med en antilope ? Fantastisk oplevelser kan stærkt anbefales tak til Temba Safari.

 

8. november 2022
Fantastisk like og hyggelig sted i Sydafrika med mega service. Stedet er helt fortryllende med masser af dyr der også kommer om til selve hytterne. ATV man bare kan køre ud på samt masser af turer. Derudover kan man booke rigtig fede ture til de større parker.
Stedet kan varmt anbefales.

 

13. august 2022
Skøn Oase i Afrika
Vi er lige hjemvendt fra Tembas lille oase. Et helt igennem fantastisk sted og oplevelse.
Man bor i autentiske boliger og med en service helt i top.
De 3 guider på stedet, Lucas, Francois & Berry tager sig godt af deres gæster. Vi var ialt 8 gæster (alle fra DK) og man føler hurtigt at det er meget hyggeligt og familiært. Vi var spændte på maden, men den var over alt forventning.
Dejligt at se dyrene i deres naturlige miljø. Super fedt at man har mulighed for at kører rundt på egen hånd i lånte ATV’er eller Jeeps.
Prikken over i’et var udsigten fra vores lodge ud over dyrernes vandhul. Det fås ikke bedre!
Tak for denne gang, vi kommer helt sikkert tilbage.

 

12. april 2022
Rigtig god oplevelse
Har simpelthen haft den bedste ferie på Temba – super vidende og opmærksomt personale, god mad og smukke omgivelser. En masse at se på stedet, men også gode muligheder for at tilkøbe spændende udflugter. Kan klart anbefales.

 

September 2019
En rigtig dejlig ferie med så mange flotte oplevelser. Det er da det mest fredelige sted, og alt er så gennemført. Vi har nydt det rigtigt meget, og roser jer til alle, og vi skal nok fortsætte. Håber, det giver endnu flere gæster.

Lækker, lækker mad, også kun ros til “pigerne”………..

 

Marts 2019
Det har været en helt unik oplevelse for mig at være turist på Temba Safari.

Stedet byder på så mange oplevelser for en dansker fra det kølige Nordeuropa.

Der er en kæmpe værdi i, at stedet max har 14 gæster ad gangen. Man kan joine dem, som man har lyst til at joine. Gruppen på fire, som jeg netop har været en del af, oplevede at vi alle 14 havde glæde af hinanden omkring måltiderne og fællesturene – omkring poolen osv.  God stemning!

Du har et helt fantastisk køkkenpersonale, som forstod at tilberede de fineste og mest velsmagende måltider!! – til forskel fra stordrift i catering industrien.

Du har også et aldeles omsorgsfuldt og professionelt personale med en god humoristisk sans i François, Barry  – for slet ikke at forglemme Lucas!

Pas på dem allesammen og også stedet, Michael!

Hvis du opgraderer og intensiverer PR for denne vidunderlige perle, er jeg helt overbevist om, at samtlige uger vil blive fuldt besat med besøgende fra DK.

 

Februar 2019
Vi havde i øvrigt en fantastisk god ferie. Temba Safari er et rigtigt godt sted når man har børn med. Victor var vildt begejstret og jeg vil tro at det halve af Værløse og skolen kender Temba Safari nu. Rigtig god ide med jeep og ATV til fri afbenyttelse. Det gav en extra fornøjelse.  Tak for denne gang. Der bliver talt meget og positivt om det både fra Victor og os.

 

Februar 2018
Michaels Temba er et fantastisk sted, hvor man bliver forkælet, alt er så smukt, skønne ture ud i jeep og på ATV’en, og man har hele verden for sig selv.

Fantastiske ture til landsbyen (jeg er gl. pædagog) – at opleve de børns glæde var fantastisk. Turene ud i bushen og Shelanti var en drøm. Også turen til Pilanesberg var en stor oplevelse og alle de dyr vi oplevede.

Turen til Cape Town kan anbefales, selvom man rystes over forskellen mellem afrikanernes og de hvides forskellige vilkår, ikke altid stolt over at tilhøre sin gruppe.

 

September 2017
Mindre og rigtig hyggelig lodge.

Er lige kommet hjem fra Temba Safari. En lille lodge med plads til 14 gæster. Vi spiste altid sammen og hyggede os også sammen udenfor måltiderne.

Der er et hus på en bakke med udsigt ned over en sø hvor dyrene fodres. Der er et fælleshus hvor man mødes. Der er kaffe, te, chokolade, frugt mv. til fri afbenyttelse. Der er to swimmingpools. Der er et fælles hus hvor vi spiser morgenmad og frokost – og udenfor et stort spiseområde med grill, ildsted og et rustikt spisebord.

Maden er god og noget som alle kan lide. Der er vin til maden om aftenen. Ellers kan man købe hvad man har lyst til – til meget rimelige penge.

Der er ingen farlige dyr på lodgen – så man kan bevæge sig frit omkring – enten på gå-ben eller i en jeep eller på de 4 ATW´er – alt til fri afbenyttelse.

Af dyr på lodgen kan nævnes – alskens former for antiloper, zebraer, gnuer, giraffer, strudser og mange flere.

Der er en del udflugter med i turens pris – andre kan tilkøbes. Bl.a. ture på selve lodgen. Der er morgen- og aftenture. Men midt på dagen er der afslapning pga. varmen.

En formiddag kom der en ”slangemand” med sine mange forskellige slanger og fortalte om disse og viste os ”kunsten” at styre en 1½ meter lang slange på græsplænen.

En aften og en middag var vi i bushen, hvor personalet havde arrangeret grill for os. Veldækket bord og fin mad og servering.

Af ture som kan tilkøbes, er der en til en nærliggende landsby, hvor vi går rundt i byen, et ”show” hvor de lokale synger og danser for os – der var vist 4 hold. Så besøgte vi en skole, hvor vi overværede undervisningen i tre klasser.

En meget varm velkomst og rigtig glade børn og engagerede lærere – som med små midler fik hverdagen til at fungere.

En aften var vi på en længere tur (tilkøbt) til en anden lodge, hvor der var flere vilde dyr – hvor vi afslutningsvis sad på en klippetop og nød et måltid mad. Et veldækket bord og en tre retteres menu – serveret af et professionelt hold fra lodgen – siddende på klippetoppen med udsigt ud over en slette – så langt øjet rakte.

På turen tilbage mod Johannsburg, havde vi tilkøbt en tur til en kæmpe lodge – Pilanesburg – vel på størrelse med det halve Fyn. Her var vi på tre ture og der var mulighed for at se ”the big five”. Vi så 4 af de 5 – og meget tæt på. Guiderne adviserer hinanden når en har set noget interessant – og på denne måde er der chance for at se dyrene. Et par eksempler – vi fandt en hanløve, og efter at have fulgt denne et stykke tid – gik den til sidst ned langs med jeep-en – på mindre end en meters afstand og lagde sig til sidst mindre end 5 meter fra os. Vi kørte bag elefanter, som i sneglefart gik foran os, vi så tre løvemødre med deres 4 unger ved en sø, hvor de var nede for at drikke. Vi så en næsehornsfamilie som stod mindre en 5 meter fra os.

Personalet på Tempa Safari er et kapitel for sig selv. Smilende og altid til rådighed – vi manglede intet. Francios – der er daglig leder – er altvidende om Afrikas dyr – og han er god til at formidle sin viden. Han tog os på flere ture og man kan ikke andet end at lytte til ham. En rolig og afslappet fyr som bare får det hele til at glide.

Vi kan varmt anbefale en tur på Temba Safari.

Sonja og Jørn Vind

 

April 2015
Hej Michael
Som du måske har set, så har vi lagt en tak for vores vildt dejlige ferie ind på Tembas hjemmeside (Facebook, red.). Den tak videresender vi naturligvis også til dig, som jo er årsag til, at noget så ekstraordinært og dejligt kan foregå – nemlig muligheden for at holde ferie på – og opleve – Temba!

Pragtfuldt sted, ro og fred, så smukt, ubeskriveligt mange oplevelser i naturen og på lodgen. Og et personale, som bare ikke kunne være mere dedikerede! Og hvilken stolthed de udviser, dejligt at se Bl.a. var det hver dag en fryd at se maden blive præsenteret med en kæmpe stolthed!
Francois var jo fantastisk at lære at kende, han er en jo en klippe af  ro og Safari-udstråling. En helt igennem fantastisk fyr – man føler sig helt tryg i hans selskab. Han har overblik og fornøden autoritet, når noget skal ”være på en bestemt måde”. Men også Lucas var vi meget, meget glade for. I betragtning af, at han var helt ny, så klarede han til UG vores ankomst, velkomsttalen og præsentationen af alle de praktiske ting – dejlig ung fyr, som også med sin væremåde indgyder ro og respekt. Hans unge alder til trods, så er han utroligt vidende – vi forstod, at det bl.a. Var fordi, at han har haft noget af sin opvækst hos sin bedstemor, som har lært ham utroligt meget om dyr, natur og kultur – en fornøjelse og at være sammen med ham, han skal nok blive god!

Lucas havde en meget fin form for empati – således så han straks at jeg prøvede at skjule, at jeg fældede en tåre over besøget hos købmanden i den lille by vi besøgte. Han tog om mig og spurgte venligt ” why are you crying” – ”Oh, they are so poor” svarede jeg, og han tog sig god til at fortælle mig, hvorfor jeg ikke skulle være ked af det, og om hvordan de faktisk var stolte over det liv de havde, med egne små huse i byen, glade børn i skolen, børn som ikke skulle passe af andre end deres hjemmegående mødre osv. – og ikke mindst – at de ikke kendte til andet end det liv de havde, og var meget tilfredse med det! Det var flot af ham, Lucas, at ”se min fortvivlelse” og at kunne sætte tingene på plads for mig…

Selve opholdet på Temba fungerede helt perfekt, skøn mad, dejlige værelser, skøn swimmingpool, ja, det er faktisk svært at sige noget som ikke bare var godt!

Naturligvis kunne værelserne/husene her og der trænge til lidt fornyelse og udbedring – men ikke noget som gjorde noget – og sikkert noget som gøres hen ad vejen når pengene er til det! Men det var småting – en bruser som ikke helt fungerede, et par døre som ikke kunne lukke, men absolut småting– og pengene skal jo også være til stede… Hvor må det i øvrigt være dyrt og svært at drive et sådant sted – og specielt, fordi du selv er så langt væk i dagligdagen. Der kommer jo hele tiden overraskelser på udgiftssiden. Så går en Jeep i stykker, da vi var der sprang forruden på bussen (det tror da pokker med den forfærdelige kommunevej, den kan da ”slå ethvert køretøj ihjel” på kort tid). Og sådan sker der vel uforudsete udgifter hele tiden!

Vi var så heldige at være sammen med nogle dejlige med-gæster, som vi straks ”svingede med”. Det er jo en kæmpe fordel på et så forholdsvis ”intimt sted” – der er jo ikke tale om flere hundrede værelser, en restaurant med masser af borde osv. Vi havde virkeligt nogle dejlige dage sammen – og tænk, at man skal rejse til Sydafrika for at mødes med en familie fra den nærmeste nabobyen – Birkerød/ faktisk Bistrup og Farum – hvoraf familiefaderen endog havde arbejdet meget, meget tæt sammen med vores ældste og bedste ven – i samme firma! Hvor specielt. – verden er stor, og dog så lille!

Både vores med gæsts 60-års fødselsdag med overraskelsesmorgenmad i bushen og fejringen af min Gregers på Shelanti, står som nogle store og dejlige oplevelser – og på Shelanti brød dagens gode vejr ud i et truende tordenvejr, som gik over i – hvad du sikkert ofte har oplevet, et forrygende tordenvejr, med lyn alle vegne, med ”teaterregn”, voldsom storm –  og med strømsvigt både i Shelantis fornemme omgivelser – men også på Temba, da vi kom hjem sent om aftenen – kun en oplevelse mere – ret fantastisk!

Mange hilsner
Marianne

 

Marts 2015
Hej Michael
Vi er netop hjemvendt fra Temba og det var intet mindre end fantastisk.
Skønt personale du har dernede, pragtfulde faciliteter og skønne omgivelser. Vi har oplevet mere end vi havde turde håbe på og håber at komme tilbage en anden gang.
Vejret var pragtfuldt – kun 2 dage med overskyet men stadig dejligt.
Rigtig god påske.

Mvh
Lotte m. familie

 

December 2014
Hermed ris og ros for min søns og mit ophold på Temba Safari.
Jeg vil gerne supplere med, at vi havde et dejligt ophold på Temba Safari. Alt klappede fra vi blev hentet i lufthavnen, til vi blev sat af igen.
Hyggelig lodge. Dejligt værelse. God mad. Meget imødekommende og dedikerede medarbejdere, der gjorde deres yderste for, at vi fik god mad og et altid pænt, rent og opryddet værelse.
Og så til Barry og François. Et godt bekendtskab.
Vi blev taget meget vel imod. Hyggelige middage sammen, dejlig humor.
En ekstra stor ros til François. Det var en fornøjelse at være på game drives med ham. Han er så engageret og vidende, at det ikke kan undgå at smitte og begejstre.
Og skønt at vi var alene på lodgen, så vi kunne tage ATV’erne, så tit og når vi ville. Det gjorde vi god brug  af mindst 2 gange dagligt. Herligt at opleve dyrene på ”egen hånd” også.
Alt i alt en kæmpe oplevelse.

Med venlig hilsen
Ingelise Alsø

 

Oktober 2014
Hej Michael
Vi var på ferie i din lodge i uge 40, og vi vil gerne sige tak for en uforglemmelig tur.
Det er en rigtig dejlig oase, du har, og vi blev underholdt og passet på til en guldmedalje.
François har en enestående evne til at få sine gæster til at føle sig trygge og godt tilpas, og da vi ikke var ret mange i den uge, blev vi virkelig serviceret. Selv da mit kamera drillede, satte han alle sejl til for at hjælpe.
Barry så vi jo ikke så meget om dagen, men han underholdt ved middagene og skabte en god atmosfære.
Vi vil med god samvittighed anbefale Temba til andre.

Venlig hilsen
Jørn og Else Klausen

 

Januar 2014
Hej Michael
Vedhæftet tilfredshedsundersøgelse, som jeg lige vil knytte et par bemærkninger til.
På spørgsmålene omkring ”Inden afrejse”, har jeg svaret godt på det meste. Det er bestemt ikke fordi jeg er utilfreds – hvilket du vil høre mere om længere nede – men fordi jeg var i tvivl om krydset skulle sidde i ”Meget godt” eller ”Godt”.
Du har været utrolig flink til hurtigt at svare tilbage på evt. spørgsmål, så når krydset havner i ”Godt” er det mere på grund af mig selv. Det er mere eller mindre første gang jeg rejser på andet end ”badeferie”, og har opdaget, at det stiller højere krav til mig selv om at søge oplysninger bl.a. via jeres hjemmeside.

Når det er sagt, så HOLD DA OP FOR EN OASE I HAR PÅ TEMBA
Jeg har haft mit livs bedste ferie, Home Away from Home, lever i den grad op til sit motto. At gå rundt med følelsen af, at hele Temba er ”mit” for en periode, det er det vildeste. François, Barry og resten af personalet, står klar med åbne arme, smil på læben og altid hjælpsomme. ATV´erne blev flittigt brugt, hvilket vores drenge (3-6-13 år) naturligvis også fandt fedt. Den gamle jeep blev også brugt (men den trænger gevaldigt til en kærlig hånd), for det var nu også super hyggeligt at kunne køre rundt alle sammen.

Jamen jeg kunne blive ved, for det har i sandhed været en fantastisk oplevelse – og jeg kunne helt bestemt tænke mig at vende tilbage til Temba.

Hvis jeg skal prøve at finde noget at være utilfreds med, hvilket er svært, så skal det måske være en lille bemærkning omkring det at være børnefamilie på Temba. Det kan give lidt udfordringer omkring maden. Jeg selv synes den var skøn, men i nogle tilfælde havde det været rart med en alm. kartoffel eller et stk. kød uden særlige krydderrier. Tja, det var nok det.

François er dog det mest fantastiske menneske. Sød, fagligt dygtig og enormt omsorgsfuld, ham må i være meget glade for.
Barry også en rar person, dog ser man ham ikke så meget som François. Nå, Michael jeg skal ikke bruge al din tid, men vil sige tak for en skøn ferie, og jeg håber jeg igen får mulighed for at besøge Temba.

Mange hilsner
Betina Jensen

 

November 2013
Hej Michael
Vi har haft alle tiders tur på Temba.
Fantastisk oplevelse, flot værelse,  udsigtshøjen og den flotte sø, hvor der selvfølgelig kom dyr og fik vand.
Personalet var smilende og altid imødekommende. Startende med super lækkert morgenbrunch både på lodgen og i bushen med champagne.
Aftensmaden blev alle dage indtaget i ”bomaen” , da vi havde fantastisk vejr alle dage. ATV’erne blev benyttet også jeepen var ude at blive luftet, herligt at man kunne bevæge sig frit i hele området. François og Barry er nogle fantastiske mennesker som virkelig brænder for deres arbejde, kæmpe engagement. Dem kan Temba godt være MEGET stolte af. Vi kan kun anbefale Temba til alle der gider at høre om det.

Hilsen Jan og Gitte Jensen

 

Oktober 2013
Kære Michael
Lad det være sagt med det samme: ”Det var en fantastisk, kæmpestor, uforglemmelig oplevelse, du og dine medarbejdere gav hele vores familie i ugen før efterårsferien”. ALLE 17 gæster var oven ud tilfredse med alt under opholdet.

Lige nu sidder jeg og redigerer mine filmoptagelser fra opholdet og bliver den ene gang efter den anden helt rørstrømsk over den utrolige imødekommenhed, oplevelser og luksus, der mødte os fra start til slut.

Vi to gamle var for et par år siden på en lignende lodge med fem stjerner og følgelig overdådig luksus. Den var en del dyrere, og når vi nu skulle af sted med alle børn og børnebørn, valgte vi Temba og var grundet den meget favorable pris indstillet på lidt lavere service.

Men hvor blev vi dog positivt overraskede. Alt var endnu bedre: ”Fantastiske omgivelser med den dejlige sø, udsigtshøjen, de lækre værelser, de to swimmingpools, den uovertrufne mad, lige fra morgenbrunchen i bushen den første morgen og aftensmaden både i lodgen fra grillen og i bushen med champagne og altid dejlig rødvin”. Vore unge mennesker var ellevilde med de fire lækre ATV’er, de frit kunne bevæge sig omkring på det store område på.  ”Pludselig stod der en giraf foran os. Ved du hvad morfar? Så var der en skildpadde på vejen, den var tre gange så stor som min derhjemme”. Skulle vi give opholdet stjerner, ville fem være meget i underkanten!

François og Barry var altid imødekommende, og vi mærkede tydeligt deres ønske om at gøre opholdet til OPLEVELSEN! Det øvrige personale mødte vi altid smilende, venlige og hjælpsomme.

Med venlig hilsen
Karen og Peter Konge, tre store børn og 12 børnebørn, kone/mand og kærester.

 

Sommeren 2013
Kære Michael
Hermed vores svar på tilfredshedsundersøgelsen og en tilbagemelding i forhold til vores ophold på Temba.
Vi har haft den skønneste tur, som vi nok aldrig glemmer. Du har et fantastisk personale på Temba – maden var hver dag lækker, varieret, vel tillavet og smagte skønt – har sjældent set min søn på 18 spise så meget.

Vi fik vasket tøj og da det kom retur, var det pænere end da det blev købt.

Alle var meget imødekommende, smilende og søde. Man føler sig velkommen og som en del af “familien”.

Barry var det friske pust til middagen med gode historier og behjælpelig med hvad som helst. Rigtig god til at sætte rammen for den uge vi var der, der var ingen tvivl om tidspunkter for mad, ture, regler for brug af ATV og jeep osv… Vi har flittigt gjort brug af jeepen og ATVérne – sikken tillid at vise sine gæster!!

François er fantastisk til at videregive sin store viden om dyrene, området, landet osv. Min søn var tryllebundet. François´s service, behagelige selskab, omsorg for gæsterne, personlighed og store engagement er uvurderligt. (Vær glad for ham).

Alt er gået planmæssigt fra vi tog hjemmefra og til vi tog afsked med Francois ved indtjekning. Han sørgede for at vi kom godt afsted igen… Meget trygt og rart at han fulgte os hele ugen.

Det kom bag på mig at der kunne være så koldt i Sydafrika, så lidt info på hjemmesiden om varmt tøj til denne årstid kunne være en fordel… Godt der altid var tæpper i jeepen.

Tusind tak for denne gang. Jeg anbefaler gerne Temba til alle som gider høre om det.

De bedste hilsner fra
Simon og Sus

 

August 2013
Kære Temba
Tusind tak for en fantastisk jagtoplevelse her i Sydafrika – flotte trofæer (alle guld) fik vi med hjem herfra.

Vores PH, Zander, har været helt fantastisk, og vi kan kun anbefale ham til alle andre. Vi har fået en ven for livet. Så tak til Zander.

YES!! Thanks, Zander for a great time. We enjoyed every second on the hunt. Remember stay in line and keep your head down. Yes! We will always remember you, and we will keep you in our hearts forever.
We are looking forward to see you soon on hunting.

Best wishes from your gate friend and the lion
Kim & Helene

 

Dear Temba
Please do continue with your current concept of “do it yourselves” safari.
This is truly the special things about Temba – being able to explore the South African nature on your own, with competent assistance from all the Temba staff.
Having vehicles for your own use and a “safe” way to see the animals close up is a wonderful experience.
Thank you for a fantastic week!

Best wishes from Emil, Helle & Per

 

Juli 2013
Kære Temba Safari
Tusind tak for en meget oplevelsesrig uge på Temba. Det har været helt fantastisk med alle de nye indtryk, vi nu kan tage hjem med i bagagen. Jens og Jesper har været på jagt, og om nogle måneder kommer der 4 skønne trofæer hjem til Danmark, 2 impalaer + 2 blesbucks. Maden er helt i top, og personalet er søde og venlige. Francois og Barry, I har nogle dejlige personligheder: Sjove, glade, hjælpsomme og går ikke af vejen for nogen kække bemærkninger. I er de helt rigtige til at drive Temba, så vores ophold her kan kun blive PERFEKT. Temba vil vi klart anbefale hjemme i Danmark til familie og venner. Vi takker for en god forplejning hele ugen, og måske ses vi igen engang i fremtiden.

De bedste feriehilsner Anita, Jens og Jesper Højhus Jensen (- kind regards to our hunter, Zander :-))

 

Kære Francois og Barry

I sagde, da vi kom, at stedet skulle være som et hjem langt væk hjemmefra – og I skal vide, at I har levet op til det. Det har været nogle skønne dage, og det har været rigtig hyggeligt at lære både jer og de andre gæster at kende. Vi har nydt meget at være så få, at vi har haft tid til at hygge sammen. Specielt skal I vide, at jeres gæstfrihed betyder rigtig meget for stedet, for hvad ville Temba være uden jer – både Barry, som mest er til mad og fjernsyn og penge.  Og Francois som har lært os en masse om dyrene og planterne og ikke mindst lortene.
Mange kærlige hilsner – og lad os håbe, at vi får mulighed for at mødes her igen Signe & Jake Kære Temba Tusind tak for en fantastisk, lærerig, hyggelig, oplevelsesrig og spændende uge hos jer. Barry har underholdt med sjove historier og været ”kongen” for enden af bordet. François har med sine fortællinger om dyrene og deres liv åbnet en hel ny verden for os. Vi har følt os meget velkomne og som en del af ”familien” François har været den bedste guide vi har haft, og virkelig gjort denne ferie helt uforglemmelig! Vi vil helt sikkert komme tilbage en dag og opleve noget mere. Og Barry, du har virkelig været en underholdende person. Jeg glæder mig til at komme tilbage og grine noget mere med dig.
Vi takker for dejlig mad og god forplejning hele vejen

De bedste hilsner og på gensyn
Simon Eriksson & Susanne Terkelsen

 

Maj 2013
Thank you for an amazing week here at the lodge. We have enjoyed our stay here, and all the trips will stay in our memory forever. We hope the best for all of you here at the lodge in the future, and we will go home and recommend this place to our friends. Thank you for everything familien Simonsen.

 

April 2013
Kære Temba Safari
Vi har alle nydt vores alt for få dage her. Vi har været utrolig glade for at være her, og personalet har sørget rigtig godt for os. Vi har været meget glade for de ture vi har været på. François og Barry har være alle tiders og rigtig dejlige at være sammen med. Vi har fået rigtig god mad – John er en dygtig kok. Flotte værelser hver dag. Vi vil gøre alt for at komme igen.

Mange glade feriehilsner Bettina & Kim Christensen, Allan & Bodil Petersen, Hanne Atgen og Jørgen Christiansen

 

Marts 2013
Dear Temba and staff
It has been a great week with lot of enjoy on the farm. The hunters have got a lot of nice trophies. The food was excellent and the staff had done a really great job. The best wishes from Trine, Kenneth, Jacob, Niels, Louise, Michael and Hanne (and please remember always have that many good looking PH’s (Louise and Trine)

 

Kære Temba og personale
Vi har haft en vidunderlig uge og set en masse som ikke kan beskrives her så kort. Men vi har allerede besluttet en ny tur her til, så det siger vel det hele?! Lars har været på nogle særdeles gode jagter, og vi får 2 særdeles flotte dyr hjem om ca. 6 mdr. Vi har ønsket os en kudu, så den kommer vi tilbage efter. Vi er blevet forkælet med dejlig mad, og vi glemmer aldrig BBQ i bushen den sidste aften. Personalet har været særdeles flinkt og servicemindet. Så vi tager hjem med minder fra en vidunderlig ferie.

Lise & Lars

 

We thank you for many wonderful and exciting experiences. We loved driving around, trying to spot all your different beautiful animals. François was a brilliant guide, who told us lots of interesting things and took us out on many great gamedrives. We have really enjoyed the freedom to explore everything by ourselves. Also a big thanks to the great staff for making our stay so pleasant.

Kind regards Jonathan & Camilla

 

Dear Temba
Thank you for a fantastic week here on Temba. We enjoyed your company and very fine service. The vegetarian meals were very delicious (an desserts!!) It is nice to stay in the middle of all your beautiful animals.

Kind regards Susanne, Ole, Jens & Lone

 

Januar 2013
Kære alle på Temba Safari 1000 tak for et fantastisk ophold på Temba. Fede oplevelser, masser af viden om dyrene – store som små, skønne ture og god mad. Også tak til dem, der har sørget for at holde vores værelser rene. En særlig tak til Francois for dit helt igennem fantastiske engagement og usædvanlige service. Vi vil gøre vores for at anbefale Temba Safari og håber, at vi får mulighed for at komme tilbage.

De bedste hilsner Fam. Hyldal/Olsen, Borup og Roskilde

 

December 2012
Endnu engang tak for en fantastiks ferie. Denne gang med børn og børnebørn, hvilket gjorde turen endnu skønnere. Vi er blevet opvartet og serviceret, og fået indblik i både små og store dyr. Og vi har været på udflugt til Shelanti, hvilket var fuldstændig fantasisk.

Hilsen Jan, Dorrit, Christian, Lotte Sofia, Søren, Kirsten, Mette, Rasmus og Morten

 

November 2012
Til Temba logde: En gruppe på 6 personer, blandede forventninger – og alt blev indfriet til fulde. Ingen kan forlade dette dejlige sted uden at bagagen er fyldt op med en masse spændende oplevelser – store og små. Hverdagens gamedrive, udflugterne og især landsbyen – kæmpe oplevelse. Alt i alt en super fantastisk uge, og vi vil helt sikkert vende tilbage.

Jimmy & Katja, Vemmelev – Charlotte & Torben, Bøvlingbjerg – Bente & Birger, Haderslev Kære Temba Tak for en fantastisk ferie som vi virkelig har nydt. Det har været en stor fornøjelse at være på gamedrive med dig, Francois – og høre dig fortælle om stort og småt på vores vej. De få gæster og den personlige service som Barry, François og staff leverer, gør det til et uforglemmelig ophold.

Hilsen Niels & Anette Døssing

 

Oktober 2012
Thank you, François and Barry, for your enthusiasm and deep insight into the fauna and wild life of South Africa. We have enjoyed your sense of humor and inspiring stories, your positive spirit and hospitality. Great thanks to the complete staff for making our stay such an enjoyable experience.

Charlotte, Torben, Jan og Susanne

 

To all of you at Temba Thank you for a lovely, great and funny vacation. You are fantastic, all staff. Good company, good food, good humor and lively. We have enjoyed every minut. Thank you for all the stories on the gamedrives – to share knowledge.

From Skanderborg og Aarhus,  Jens & Lone og Mette & Bjarne

 

September 2012
Thank you for a lovely vacation. We have enjoyed every hour in your pleasant company.

Best regards Gitte & Christian

P.S. The tour to the village and the school was fantastic!

 

Hej Temba
Endnu engang på Temba – godt ligesom sidste gang vi var her i 2010.

Hilsen Ejner & Mie, Als

 

Kære alle på Temba
Hvor skal vi nu starte med alt det vi har på hjertet at fortælle og ikke mindst takke for. Vi har gået og talt ned til denne ferie i 8 måneder, og det blev bestemt al ventetiden værd. Det er vores bryllupsrejse og tankerne var mange, hvor den skulle tilbringes med alle de muligheder der nu engang er for at tage ud og rejse rundt i verden. I skal vide, at vores valg var 100% det rigtige, nemlig Temba Safari. Da vi efter en lang rejse ankom til værelset så vi straks, at der var skænket os en tanke og hilsen i form af en kold champagne, det varmede og glædede vores hjerter, skal I vide. Her har været en utrolig passende kombination af ren afslapning og oplevelsesrige ture – både ”ude og hjemme”. Den fascinerende stilhed her kan give én helt ro i sindet, at lukke øjnene og nyde naturens egne lyde og dyrenes, er fantastiske øjeblikke. Personalet og gæstfriheden er der heller ikke noget at sætte en finger på. Lige fra det øjeblik vi trådte ud af bussen følte man sig virkelig velkommen. Værelset bliver pænt ordnet morgen og aften. Maden har været dejlig og varierende. 2 søde kokke der pænt fortalte, hvad aftenens menuer bestod af, inden der blev sagt velbekomme. Mændene der passer området gør også et flot stykke arbejde, så arealet fremstår pænt og nydeligt. Muligheden for at kunne sidde forskellige steder fungerer super godt. Vi har siddet mange forskellige steder, der her især har været en oplevelse for sig. Barry og François, I er nogle helt særlige ildsjæle, der virkelig brænder for det I laver. Vi har følt os helt hjemme i jeres selskab i alle de timer det er blevet til igennem ugens løb. Tiden er gået alt for stærkt og vi ser allerede frem til næste gang vi skal besøge jer.
Nu går turen hjemad i morgen, om vi vil det eller ej, og vi vil ivrigt fortælle alle derhjemme om alt det vi har fået med hjem af indtryk og oplevelser, takket være Temba.

De varmeste hilsner fra Casper & Camilla, Hvidovre

 

Tak for en uforglemmelig uge. De skønne omgvelser, den dejlige mad og den overvældende hjælpsomhed fra hele staben på Temba. Stor tak til Francois for at fortælle om både stort og småt, og for hensynsfuld kørsel. Tak for den viden du har givet os om alle de skønne dyr på Temba. Shelanti parken var for os det store hit med elefantflokken og den smukke udsigt fra klippen. See you again, I hope, all you wonderful people.

Karen & Jens Peter Pedersen, Hjerm-Struer

 

We are at the end of a wonderful holiday in South Africa – our first. Thank you staff of Temba. And thank you Francois for the trip to Limpopo River. Wonderful trip to the “wild Africa”. Now we are looking forward to the Pilanesberg trip on the way back to the airport. The weather could have been nicer, I didn’t bring enough warm clothes. We would like to be back another time, when South Africa is a little more green. We will definitely recommend a stay at Temba to family and friends.

Sincerely Birger & Birgit

 

August 2012
Kære François og Barry + alle på Temba! Det har været 14 dejlige dage med sol og varme, skønt. Vi har nydt det i fulde drag. Tak for alle de gode ture i bushen, til byen og til Limpopo med professionel guide – tålmodig og altid i godt humør, effektiv og vidende, måske lige undtagen krybdyr. Maden er uforlignelig og pigerne søde. Nu skal vi desværre hjem – over Pilanesberg, det glæder vi os til.

Mange glade hilsner fra de 3 danske Harriet Pedersen, Peter Olsen & Svendsen

 

Vil hermed takke alle på Temba for en rigtig god oplevelse. Vi var kun to på Temba i denne uge, men vi fik alligevel en fantastisk service. God mad – gode ture og dejlige mennesker at være sammen med.

Mange hilsner Birthe & Lars

 

Kære alle
Vi vil hermed gerne takke for 14 dage med total afslapning. Dejligt at få gearet end. 1000 tak for jeres venlighed, jeres humør og jeres hjælpsomhed – og tak for dejlig mad! Tak for en god tur til landsbyen og turen til Marken.

De kærligste hilsner Jette – Sara og René, Tune

 

Kære alle
Tusind tak for en dejlig ferie samt god mad. Vi har haft nogle gode dage og har oplevet en masse. Tak for nogle gode ture ude i området. I er velkomne til at besøge os i Denmark.

Kærlig hilsen Kim og Kate, Helsingør

 

Juni 2012
Kære alle på Temba
Tusind tak for en super dejlig uge. Vi har haft rigtig mange gode oplevelser her på jeres dejlige plet på jorden. Tak til Francois for rigtig dejlige udflugter – både her på Temba og især vores dejlige tur til Limpopo. Dejligt at være et sted, hvor humøret er i top og alle er med til at give os en dejlig uge. Super at se alle de herlige dyr i deres rette element og selv kunne køre ud i området og møde dem. Tak for denne gang – håber vi ses igen. Thank you for a wonderful week.

With love from Michael & Kirtsen, Varde, Danmark

 

Maj 2012
En hilsen til alle på Temba God service – perfekt mad – dejligt areal – meget fine omgivelser – et hyggeligt sted at være.

Hilsen Peter Byskov og Peter Børgesen, Denmark

 

Thanks in a thousand ways for a fantastic presentation of your wonderful lodge and surroundings. We have enjoyed our stay her down under, much more than we ever dreamt of. Actually we nearly have to be on recreation, when home again. The impressions were in the big scale. This part of South Africa is marvelous. We don’t have to mention, where we have been, but join your previous guests warm and lovely statements of you and your staffs effort to show us around and give us full service in food and accommodation. Lots of love to Barry, Francois and the most kindly staff we have ever met.

Trold + Frank, Østerbro, Copenhagen

 

April 2012
Thank you for making our first stay in South Africa memorable and fun. Thank you for very nice food and good rooms. Nice hunt with great trophies. See you soon again.

Peter Pettersson og Richards Karlsson

 

Til alle på Temba
Tak for en uforglemmelig uge med en masse oplevelser, samt rigtig god mad.

Stor hilsen fra René, Pia og Gatekeeper Mads Grønne Nielsen, Kastrup

 

Februar 2012
Kære alle sammen her på Temba
Tak for en helt igennem fantastisk uge, som vi alle har nydt til fulde. Tak for skøn mad, super forplejning, god underholdning. Ja, det eneste der er galt, er at vi kun har haft en uge her. Næste gang vi kommer, skal vi mindst være her i 12-14 dage, og vi glæder os allerede til, at vi kan gøre vores drøm til virkelighed endnu engang. Tak, mange tak for denne gang!

Marianne & James, Solrød og Frederik, Bjarne & Helen, Jyllinge