Aktiviteter på Temba

Inkluderet i prisen er forskellige aktiviteter som du kan vælge at deltage i, alt efter dagsform og eventuelle andre planer.
Nedenstående er uddrag – se hele aktivitetslisten under Priser & Afgange.

Traditionel afrikansk champagne-brunch ved Paradise Bush
En brunch får en helt anden dimension, når den serveres i  eksotiske omgivelser, en stille morgenstund i skyggen af et akacietræ – lige midt i naturen. Og så er det oven i købet en udsøgt lækker brunch med masser af frisk frugt.

Citat: Jeep til rådighed
”Min familie og jeg nød i fulde drag at pakke kølertasken og køre en tur ud i den vilde natur, hvor man stadig er under trygge forhold, og hvor man (næsten) hele tiden har en fornemmelse af, hvor man er … Man kan stoppe op og gøre pause, forfølge dyrespor, samle strudsefjer … Et dejligt frikvarter på egen hånd.”

Fire guidede fotosafaris på Temba Safari, herunder:

    • 1 guidet vandretur med fokus på den lokale flora og fauna

I selskab med François bevæger du dig ud i bushen til fods. På denne tur er det den afrikanske flora og fauna, der er i fokus. Du vil lære om dyrespor, dyreefterladenskaber, overlevelsesmetoder i bushen og meget, meget andet. Det vil for de fleste danskere komme som en stor overraskelse, at stort set hver eneste plante eller træ har et formål og kan bruges i enten helbredsmæssige eller spiselige sammenhænge.

    • Morgen-gamedrive

Fra vores helt nye gamedrive-bil kan du opleve, hvordan naturen vågner med morgendis, et helt specielt lys og en stilhed, der nærmest er slående. Om morgenen og formiddagen er dyrene mest aktive, så der er meget at se på og fotografere.

    • Eftermiddag-gamedrive

Midt på dagen er det bedste tidspunkt at se eksotiske smådyr og insekter, og de større dyr flokkes i skyggen under træerne. Eftermiddagen er ideel til at observere det rige fugleliv. Og sidst på eftermiddagen søger dyrene mod vandhullerne.

    • Nat-gamedrive

En fascinerende køretur, hvor øjne skinner i lygternes skær, og hvor de medbragte spotlights fanger de natteaktive dyr. Aftenerne er normalt det koldeste tidspunkt på dagen, hvilket giver luften en helt speciel skarphed.

Andre aktiviteter
Derudover kan du frit benytte de fælles faciliteter, lige fra poolen og loungen til de mange køretøjer, der kan bringe dig vidt omkring i bushen.

Gå på opdagelse blandt firben og baobabtræer
Ud over de store dyr møder du også meget andet spændende på din vandring, fx store firben, der lever mellem træer og buske. Måske er du så heldig at se skildpadder, der kan klare sig uden vand i parringstiden. Og inden længe kan du se hele området fra vores nye udsigtspost med stråtag, hvorfra du bl.a. kan se krokodillerne i søen. Læg også mærke til plantelivet, der er noget ganske særligt. Fx har vi et baobabtræ, der med sine 2.500 år allerede var gammelt, da Jesus gik på jorden.

Vidste du …

    • at de store amarula-træer også kaldes Bailey-træer, fordi frugterne bruges til at fremstille en velsmagende flødelikør?
    • vi serverer champagnebrunch blandt dyrene under et stort træ?
    • vores dygtige kok serverer lokal mad, herunder en masse vildt?
    • du kan komme til at se farlige dyr på en af vores safari- eller jagtture?