Safari og luftballontur i Pilanesberg National Park (1 overnatning)

En tur med luftballon over en dyrerig nationalpark, der egentlig er et udslukt vulkankrater, er en enestående oplevelse – og måske er du endda så heldig at se Afrikas Big Five.

Tag med på en af vores safariture gennem Pilanesberg National Park med vores trænede guider, og få en enestående mulighed for at se Afrikas Big Five (løver, elefanter, bøfler, leoparder og næsehorn) fra luften.

Pilanesberg National Park, der egentlig er et udslukket vulkankrater, dækker et område på 55.000 hektar og er reservat for et enormt varieret dyreliv, herunder The Big Five. Den bedste måde at opleve parken og dyrelivet på er uden tvivl i en luftballon, som vi vil tillade os at kalde en oplevelse for livet.

Der er afgang hver morgen afhængig af vejret og antallet af passagerer. Du bliver hentet af din guide og kørt gennem parken til mødestedet, hvor ballonbesætningen venter. Vi drikker kaffe og te mens ballonen sættes op.

Flyveturen varer cirka en time, og ved landingen serveres der mousserende vin, og alle får udleveret et “flyvecertifikat”.

Herefter føl geren afslappet gamedrive tilbage gennem parken til en 5-stjernet privatejet safarilodge, hvor morgenmaden bliver serveret. Efter morgenmaden kører vi hjem til Temba.

Pris pr. person6.000 ZAR (kun ballonaktivitet)
BemærkDer kræves et minimum antal passagerer for at foretage en ballonflyvning.
Denne tur kræver også en safari med overnatning i Pilanesberg National Park