Marakele Tented Camp Safari (1 overnatning)

Efter morgenmad på Temba Safari kører vi mod Marakele National Park 2,5 times kørsel væk (check-in tid kl. 12.00).

Marakele National Park ligger i den sydvestlige del af bjergkæden med det højeste punkt Vulture Hill (2.088 m) knejsende over parken. Dette 55.000 hektar store eventyrbjergland er hjemsted for de fleste af de større dyr i Sydafrika.

Vi kører til Tlopi teltlejr beliggende ved siden af store vandhul i Big Five-området. Teltene står på platforme, hver med sin eget badeværelse. Der er køkken og grill på den smukke terrasse, som vender ud mod vandhullet.

Så er det tid for indkvartering — imens der bliver forberedt en meget tiltrængt frokost. Efterfølgende er der gamedrive i Tembas egen bus med Francois som guide. Vi vender tilbage til vores lejr før solnedgang, og tager plads på dækket med en forfriskning, imens vi afventer de dyr og fugle, som besøger vandhullet før solnedgang. Derefter gør vi os klar til barbecue under stjernerne, og med nattens lyde går vi langsomt til ro.

Næste morgen står vi tidligt op og besøger den berømte Vulture Hill, og herefter går turen gennem et område med omkring 800 ynglende par af Cape gribbe. Turen op er næsten lige så fantastisk som udsigten i sig selv.

Efter morgenmaden checker vi ud, og ankommer til Temba Safari ved frokosttid.

Pris pr. person ved 1-3 personer6.300 ZAR
Pris pr. person ved 4 personer og derover4.600 ZAR