Pilanesberg ligger i grænselandet mellem ørken og mere fugtig vegetation og har en enestående mangfoldighed af både landskabsformer, dyreliv og planteliv

Pilanesberg National Park (1 overnatning på 4* hotel)

Pilanesberg er et naturligt økosystem, som er opstået over hundredetusinde år, og vi er så privilegerede at kunne tage del i denne enestående parks mange forskellige sider.

Pilanesberg ligger i grænseområdet mellem den tørre Kalahari Ørken og den mere fugtige Bosveld-vegetation, og det giver til forskel for andre større parker et enestående overlap af pattedyr, fugle og vegetation.

Springbuk, brun hyæne, rødøjet bulbul og camel thorn-træer (Acacia erioloba), som normalt ses i tørre områder, kan ses side om side med sortøjet bulbul, impala og sydafrikanske kastanjetræer (Calodendrum capense), der normalt findes i de fugtige områder østpå.

De fascinerende kombinationer af geologi, landskab og regnmængder resulterer i forskellige former for vegetation: Vidtstrakte, åbne græsstepper, stejle bjergskråninger, klippeformationer og kløfter med tæt skovbevoksning.

Parken rummer over 132 træarter og mindst 68 græsarter og en stor mangfoldighed af dyrearter, lige fra The Big Five (løver, elefanter, bøfler, leoparder og næsehorn) til 50 andre store pattedyrarter, 354 fuglearter, 65 krybdyrarter, 18 paddearter og tusindvis af andre interessante mindre dyr.

Pris pr. person ved 1-3 personer9.900 ZAR
Pris pr. person ved 4-7 personer7.600 ZAR
Pris pr. person ved 8 personer og derover6.550 ZAR