Personale

Vores bestyrer og naturguide, François, og hans hold af dygtige medarbejdere står klar til at gøre dit ophold til en oplevelse.

François er bestyrer på Temba Safari og en erfaren naturguide. Han har en stor viden om dyr, fugle og planter. Han taler ofte om, at skal man have det fulde udbytte af et ophold i bushen, skal man opfatte sig selv som gæst i dyrenes verden.

François, der er af hollandsk afstamning og taler engelsk (og forstår en del dansk), kender området som sin egen bukselomme, efter at have arbejdet som guide her i mange år. Han er meget hjælpsom, og du kan spørge ham om alt – lige fra gode råd om ture i området til hjælp med at løse de praktiske problemer, der måtte opstå.

Herudover er nedenstående medarbejdere på Temba: Lucas er ranger/guide og Barry er Tembas administrator. Herudover har vi Maureen og Helen, som står for madlavningen og Maria som hjælper til i køkkenet. Dessiah og Louisa står for alt det huslige på lodgen og Andries og Franz tager sig af haven, poolen, bilerne og fører tilsyn med hegnene og vildtet.